Nuorempi kirvesmies

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Kuopion alueen työmaille

NUOREMPIA KIRVESMIEHIÄ.

Etsimme rakennusalan perustutkinnon suorittaneita ja jo jonkin verran kokemusta omaavia tekijöitä vaihteleviin rakennuskohteisiin. 

Toivomme, että olet ehtinyt saamaan kokemusta jo hieman kirvesmiehen perustyötehtävistä, kuten runkotöistä ja/tai muotti- ja raudoitustöistä. Olet myös saanut tehdä joitain sisävaiheen töitä, kuten väliseinä- ja alakattotöitä, listoituksia, helpompia maalauksia tai muita viimeistelytöitä.

Sinulla on asenne kunnossa myös avustaviin tehtäviin. 

Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauspuolella sekä sisällä, että ulkona, joten avoimesta ja innokkaasta asenteesta on etua työtä haettaessa. Osaaville, luotettaville ja kehityshaluisille tekijöille töitä on pidemmäksi aikaa! 

Selektan työntekijöille tarjoamme: 

– palkkauksen ammattiosaamisen mukaan 
– asianmukaiset työvarusteet 
– laajennetun työterveyshuollon.

Jätä meille hakemuksesi heti alla olevan linkin kautta:

http://selekta.likeit.fi/apply/11948918

Lisätietoja ark. klo 10-15, Rosa 050 570 3566 / Tiina 050 520 2737.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio

Hakuaika: 17. - 31.05.2019