Rakennusapumies

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Tampereen seudulle motivoituneita ja ahkeria

RAKENNUSAPUMIEHIÄ

uudis- ja korjausrakennustyömaille. Työtehtäviin kuuluu työmaan siivousta, helppoja purkutöitä, erilaisia raivaustöitä ja/tai tavaroiden kantamista. Toisinaan tehtävät voivat olla kokeneemman kirvesmiehen avustamista tai helppoja rakennustöitä, osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Rakennusapumiehenä pääset rakennusalan aitiopaikalle näkemään monenlaisia työmaita, haalimaan työkokemusta tulevaisuutta varten sekä halutessasi kehittymään alalla eteenpäin. Keikkojen pituudet vaihtelevat työmaan ja tehtävien mukaan, mutta innokkaille ja luotettaville tekijöille töitä riittää!  Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta alalta, sillä asenne ratkaisee. 

Edellytämme: 
– reipasta ja oma-aloitteista asennetta
– hyvää fyysistä kuntoa
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– suomen kielen osaamista

Eduksi katsomme:
– oman auton käyttömahdollisuus
– tieturva 1-kortin

Selektan työntekijöille tarjoamme:
– palkkauksen ammattiosaamisen mukaan
– asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet
– laajennetun työterveyshuollon
– avustusta turvakorttien uusimisessa/hankkimisessa

Täytä hakemus oheisen linkin kautta.

Hakemuksen täyttölinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/12498896

Voit hakea paikkaa myös soittamalla Sara Saari 050 4707 181, tai laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen sara.saari@selekta.fi.

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pirkanmaa, Tampere

Hakuaika: 25.02. - 30.05.2019