Nuorempi Kirvesmies

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Jyväskylän alueen työmaille

NUOREMPIA KIRVESMIEHIÄ.

Etsimme rakennusalan perustutkinnon suorittaneita ja jo jonkin verran kokemusta omaavia tekijöitä vaihteleviin rakennuskohteisiin. 

Toivomme, että olet ehtinyt saamaan kokemusta jo hieman kirvesmiehen perustyötehtävistä, kuten runkotöistä ja/tai muotti- ja raudoitustöistä. Olet myös saanut tehdä joitain sisävaiheen töitä, kuten väliseinä- ja alakattotöitä, listoituksia, helpompia maalauksia tai muita viimeistelytöitä.

Sinulla on asenne kunnossa myös avustaviin tehtäviin ja voimassa oleva työturvakortti.

Töitä on tarjolla uudis- ja saneerauspuolella sekä sisällä, että ulkona, joten avoimesta ja innokkaasta asenteesta on etua työtä haettaessa. Osaaville, luotettaville ja kehityshaluisille tekijöille töitä on pidemmäksi aikaa! 

Selektan työntekijöille tarjoamme: 

– palkkauksen ammattiosaamisen mukaan 
– asianmukaiset työvarusteet 
– laajennetun työterveyshuollon.

Jätä meille hakemuksesi heti alla olevan linkin kautta:

http://selekta.likeit.fi/apply/12406437

Lisätietoja arkisin klo 9-15 antaa, Saara Purhonen 040 621 6886

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Keski-Suomi

Hakuaika: 27.03. - 19.07.2019