Työmaainsinööri

Haemme asiakkaallemme TYÖMAAINSINÖÖRIÄ Turun alueelle.

Odotamme sinulta rakennusinsinöörin, rakennusmestarin tai rakennustekniikan AMK/DI:n koulutusta. Voit olla urasi alussa, hyvän asenteen omaava ja oppimishaluinen rakennusalan rakennusinsinööri tai jo pitkän urasi tehnyt ammattilainen.

Työmaainsinööri toimii työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), laatii yleisaikatauluja ja hoitaa työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu usein myös kustannuslaskelmien tekoa, raportointia sekä hankintojen valmistelua. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä tietotekniset taidot (normaalit toimisto-ohjelmat) ovat välttämättömät. Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. 

Tarjoamme:
– kilpailukykyisen palkkauksen
– loistavan työyhteisön
– ammattitaitoiset työkaverit

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi  http://selekta.likeit.fi/apply/13442706

 
Lisätietoja tehtävästä antaa Nadja Jaarva 0504080112 tai sähköpostitse nadja.jaarva@selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Turku

Hakuaika: 29.03. - 22.04.2019