Päällysrakentaja ratatöihin

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA 

Etsimme energiseen joukkoomme useita työntekijöitä radan päällysrakenne- ja korjaustöihin.

Selekta tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaninsa kanssa kaikkia raideliikenteen osa-alueita; päällysrakenne, sähkörata, turvalaitteet ja vahvavirta. Työt tehdään Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella, joten tehtävä edellyttää matkustamista.

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva, etkä pelkää tarttua erilaisiin radalla tehtäviin töihin. Olet valmis työskentelemään myös öisin ja viikonloppuisin.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen ammatillinen asenne sekä sujuva suomen kielitaito.

Toivomme hakijalta:

– soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, ratatyöstä
– ratatyöturvallisuuskortti katsotaan eduksi
– vahvaa asennetta työtä kohtaa, mahdollisuutta työskennellä myös vkl, ilta ja yöaikaan
– Palkkaus alk.Palta TES

Pääset työskentelemään:
– monipuolisissa työkohteissa
– tulet työssäsi kehittymään ratatekniikan moniosaajaksi

Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, joten jätä meille pikaisesti hakemus alla olevan linkin kautta:

http://selekta.likeit.fi/apply/13729362

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Töysä, Vimpeli, Ähtäri

Hakuaika: 09. - 29.04.2019