Sähköasentaja Raisioon

Etsimme motivoituneita SÄHKÖASENTAJIA uudiskohteeseen Raisioon. Työt alkavat kevään aikana.

Työtehtäviisi kuuluu mm. sähkö-, tele-, atk- ja LVI-järjestelmien sähköasennustöitä, valaisinasennuksia, kaapelihyllyasennuksia, saattolämmityksiä, kaapelointeja sekä keskusasennuksia ja kytkentöjä.

Sinulla on hallussa aiempaa kokemusta sähköasennustöistä 2-5 vuotta ja alan koulutus, kuvien lukutaito, luotettava ja nälkäinen asenne ja suomen kielen osaaminen. Työturvallisuuskortti tarvitaan mutta mikäli se on vanhenemassa niin ei hätää, me autamme sen uusimisessa. Plussaa olisi oman auton käyttömahdollisuus. 

Meiltä saat palkan, työvaatteet ja -varusteet, työterveyshuollon, toimistolla pullakahvit ja kuuntelevat korvat.

Jos kiinnostus heräsi täytä hakemus http://selekta.likeit.fi/apply/13741147 soita Nadjalle 050 4080112 tai laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin nadja.jaarva@selekta.fi

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA!

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Raisio

Hakuaika: 09.04. - 13.05.2019