Projektinhoitaja

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakkaallemme Pirkanmaalle

PROJEKTINHOITAJAA.

Asiaksyrityksemme tarjoaa asiakkailleen sammutusratkaisut sekä niiden asennukset ja huollot. Toivomme hakijoilta hyviä sosiaalisia-, kommunikointi- ja raportointitaitoja. Etsimämme henkilö on paineensieto- ja organisointikykyinen sekä haluaa toimia esimiehenä. Eduksi on yrittäjähenkinen sekä tulosvastuullinen ote työntekoon.

Voit olla jo kokenut ammattilainen tai uusiin tehtäviin tähtäävä alan osaaja. Kaikki alan käytännönkokemus katsotaan eduksi. Työssä menestymiseen vaaditaan hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Etsimme tekijää vakituiseen työsuhteeseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Saari 050 4707 181 / sara.saari@selekta.fi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen ripeästi alla olevan linkin kautta. Voit myös soittaa hakeaksi paikkaa. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo haun aikana.

Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/13900347

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Pirkanmaa, Tampere

Hakuaika: 15. - 30.04.2019