Kesämestari

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakasyrityksellemme

KESÄMESTAREITA 

Pirkanmaan alueella alkaviin kohteisiin. Asiakkaallamme on sekä uudis- että saneerauskohteita. Paikat sopii hyvin esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööriopiskelijoille. Aiempi käytännön kokemus rakennusalalta tai työnjohdollisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan tiimissä. Työmaalla työskentelet vastaavan mestarin tai työpäällikön sekä muun työmaaorganisaation kanssa. Etsimme motivoituneita ja reippaita tyyppejä, joilla on halu päästä oppimaan uutta. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Saari 050 4707 181 / sara.saari@selekta.fi.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen ripeästi alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo haun aikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Voit myös soittaa hakeaksesi paikkaa. 

Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/13923990

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pirkanmaa, Tampere

Hakuaika: 16. - 30.04.2019