CNC-koneistaja

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle 

ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA 

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi koneistaja, automaatioasentaja tai sähköasentaja. Tarjolla on loistava mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön mukavassa työympäristössä. Mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme hyvällä ja positiivisella asenteella varustettua rautaista ammattilaista, jolla on laaja osaaminen ja kokemus konepajateollisuudesta. Työnkuvaan kuuluvat mm. teknisten piirustusten luku, koneiden asetukset ja niiden itsenäinen käyttö.

Edellytämme: 

 – motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta 
 – suomenkielen osaamista                                                                                         – kuvien lukutaitoa

Tarjoamme: 

 – pitkäkestoista työtä 
 – kilpailukykyisen palkkauksen 
 – asianmukaiset työvarusteet 
 – laajennetun työterveyshuollon 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenny Laaksonen 046 923 7650, jenny.laaksonen@selekta.fi

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen ripeästi alla olevan linkin kautta. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Hakeminen: http://selekta.likeit.fi/apply/13967749

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki

Hakuaika: 17.04. - 05.05.2019