Sähköasentaja

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme Helsinkiin asentajaa sähköisten laitteiden ja komponenttien kunnossapidon tehtäviin kuten esimerkiksi huolto-, vikakorjaus-, sekä kehitystyö.

Työntekijällä olisi hyvä olla tuntemusta vaihtosuuntaajista eli inverttereistä. Invertteri on laite, joka muuntaa tasavirtaa vaihtovirraksi.

Odotamme työntekijältä tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (automaatio-asentaja / sähköasentaja /  elektroniikka-asentaja / instrumentointi tai vastaava koulutus). Elektroniikan ja sähkömekaanisten komponenttien tuntemus katsotaan eduksi.

Hakuprosessiin sisältyy mahdollinen soveltuvuusarviointi (juotostaito). Työturvallisuuskortti, tulityökortti ja sähkötyökortti katsotaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon sekä ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

HAE: http://selekta.likeit.fi/apply/13980747

tai soita Jussille 0406402283

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 Työtä rehellisellä otteella jo 20 vuotta. www.selekta.fi.

Sijainti: Helsinki

Hakuaika: 17. - 29.04.2019