Maanrakennuskoneenkuljettaja

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme Kuopioon 

MAANRAKENNUSKONEENKULJETTAJAA.

Työhön kuuluu maanrakennuspuolen kuljetustyöt, kuorma-autolla. Toivomme hakijalta myös aikaisempaa kokemusta mm. bobcat, avant sekä pyöräkuormaajasta. Toivomme, että hyppäät tarvittaessa myös lapion varteen jos tarve vaatii.

Valittavalta henkilöltä odotetaan lisäksi reipasta asennetta, luotettavuutta sekä joustavuutta työtä ja työaikoja kohtaan.

Työ edellyttää C-ajokorttia ja suoritettua työturvallisuuskorttia, ammattipätevyys ja voimassaoleva tieturvakortti on plussaa. Työaika pääasiassa ma – pe klo 7-15:30.

Laita meille hakemus ja kerro mitä koneita olet ajanut ja mitä maanrakennusalan työtehtäviä olet tehnyt. Meillä on tarjolla monia eri roolituksia työmailla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ark. klo 10-15 Rosa Pitkänen 050 570 3566 tai Tiina Pennanen 050 520 2737.

Hakemuksen täyttölinkki:

http://selekta.likeit.fi/apply/14383060

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio

Hakuaika: 03. - 24.05.2019