Särmäyspuristimen operaattori

Oletko kokenut särmääjä ja sinulla on hallussasi särmäyspuristimien ohjelmointi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme ammattitaitoista SÄRMÄYSPURISTIMEN OPERAATTORIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme, että sinulla on alan kokemusta ja osaat ohjelmoida särmäyspuristimia. Lisäksi sinun tulisi osata tehdä erilaisia asetuksia laitteisiin. Eduksi luemme metallialan koulutuksen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn lisäksi monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme motivoitunutta asennetta ja halua oppia uutta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen jollain edellä mainituista toimenkuvauksen osa-alueista sekä halun kouluttautua tehtävään työn ohella.

Työssä on käytössä uusinta teknologiaa edustavat koneet sekä kannustava työyhteisö.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme:
– Palkkauksen ammattiosaamisen mukaan
– Osaavan ja mukavan työporukan asiakasyrityksessämme
– Laajennetun työterveyshuollon

Toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi järjestelmämme kautta!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiina 050 5202737 / Rosa 050 570 3566

Hakemuksen täyttölinkki:

http://selekta.likeit.fi/apply/14452529

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pohjois-Savo, Kaavi, Kuopio, Siilinjärvi

Hakuaika: 06. - 26.05.2019