Kokeneita työnjohtajia uudiskohteisiin

Etsimme asiakkaallemme

KOKENEITA TYÖNJOHTAJIA UUDISKOHTEISIIN

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulla oleville työmaille. Asiakasyritys toimii valtakunnallisesti kerrostalorakentamisen uudistuotannossa ja he tarjoavat sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut.

Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja kykenet toimimaan ratkaisukeskeisesti ajoittain hektisissäkin tilanteissa. Vastaat työmaallasi eri rakennusvaiheiden työnjohdosta, sekä omien työkohteiden kustannuksien hallinnasta. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua mm. työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu ja valmistelu. Toimit yhteistyössä alihankkijoiden sekä talon oman väen kanssa. Rakentaminen on joukkuepeliä ja hyvät esimies- sekä yhteistyötaidot ovat siksi tärkeitä ominaisuuksia. Vastaat työtehtävissä kohteen vastaavalle työnjohtajalle tai työmaapäällikölle.

Odotamme sinulta:
– Rakennusmestarin tai insinöörin opintoja
– Aiempaa työnjohtokokemusta työmailta
– Hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja
– Kykyä itsenäisiin ratkaisuihin
– Sujuvaa suomen kielen taitoa
– Hyviä IT -taitoja, 3D-ohjelmistojen käyttötaito eduksi

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Tommi Kerajärvi
Resurssipäällikkö
puh. 040 8200 917
e-mail. tommi.kerajarvi@rekrymesta.fi

Soita tai laita hakemus niin keskustellaan tehtävästä tarkemmin.
Hakemuksen linkki: http://selekta.likeit.fi/apply/14492365

RekryMesta luo räätälöityjä HR-ratkaisuja, jotka sopivat sinulle. Olemme Selekta konsernin tytäryhtiö, joten pääalamme ovat rakennusala, logistiikan ja teollisuuden alat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu vain näihin aloihin vaan palvelemme myös monia muita toimialoja niin kiinteistötekniikan, IT- sekä myynnin ja markkinoinnin aloilla.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 32 meur.

Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Hakuaika: 07. - 20.05.2019