Kirvesmies korjausrakentamiseen

Haemme Turun alueelle korjausrakentamiseen erikoistunutta KIRVESMIESTÄ. Kohteina ovat vakuutusyhtiöiden asiakkaiden kodit. 

Osaamista toivomme muun muassa keittiökalusteiden purusta, osastoinneista, mikrobeista, kuivaustekniikan ja vesivahinkojen tuntemisista, yms.  

Sinulta saamme timanttisen ammattimaisen osaamisen, nohevan asenteen työhön ja hyvän fyysisen kunnon. Plussaa olisi omat työkalut ja välttämätöntä työturvakortti. Mikäli kortti on vanhenemassa niin älä hätäile, uusitaan se yhdessä. 

Meiltä saat palkan, työvaatteet, työterveyshuollon, huikean työnantajan, pullaa ja kahvia toimistolla sekä kuuntelevat korvat. 

Soita pikaisesti Nadjalle 0504080112, mikäli et pääse puhelimen ääreen niin laita hakemus linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/14587360 tai sähköpostilla nadja.jaarva@selekta.fi.

Otahan yhteyttä niin laitetaan sinut töihin!

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Turku

Hakuaika: 10.05. - 18.06.2019