Kuljettaja opastejakeluihin

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme luotettavaa ja motivoitunutta kuorma-autonkuljettajaa.

Työ sisältää liikenteenohjaus- ja suojalaitteiden kuljetusta ja asennusta eri kohteissa pääosin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, työmaiden kiertämistä, varastotöitä, suoja-aitojen rakentamista rakennustyömaille sekä festivaaleille, ajojärjestelyjä jne. monipuolista hommaa. Työtä tehdään työpareittain, ja työvälineenä on kuorma-auto kappaletavaranosturilla.

Työ on nopeatempoista ja päivän aikana voi olla useita kohteita, eikä samanlaisia päiviä juurikaan ole. Liikennejärjestelyt ovat luvanvaraisia, joten työtä raportoidaan sekä sähköisesti että paperilla. Työn onnistunut suorittaminen edellyttää hyvää kuntoa, tehokkuutta sekä täsmällisyyttä. Osaat noudattaa ohjeita tarkasti etkä ole tuppisuu.

Edellytämme hakijalta C-korttia, ammattipätevyyttä ja työturvakorttia. Tieturva-, ensiapu- ja katutyökortit eduksi, mutta ei pakollisia -näihin voidaan kouluttaa. Kokemus kappaletavaranostureista katsotaan eduksi. Työhön ei ole varsinaista koulutusta, joten perehdytys tehtäviin järjestetään. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme mahdollisuuden vakinaistuvaan työsuhteeseen, hyvän työterveyshuollon, sekä mukavan työporukan!

Hae: http://selekta.likeit.fi/apply/14629673

tai soita/viesti Jussille 040 640 2283

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

 

Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Hakuaika: 13. - 26.05.2019