Rakennusmies

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaillemme Ouluun 

RAKENNUSMIEHIÄ

Rakennusmiehenä pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa työkohteen sekä sen eri vaiheiden mukaisesti. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta rakennusalan eri tehtävistä, kuten valutöistä, verkotuksista, etuputsista, suojauksista, eristystöistä sekä piikkaus- ja purkutöistä. Kuitenkin kaikki rakennusalan kokemus sekä alan koulutus ovat eduksesi. Olethan ominaisuuksiltasi myös luotettava ja joustava, omaat motivoituneen sekä ammattimaisen asenteen työntekoa kohtaan ja olet myös valmis oppimaan uutta.

Oma-aloitteisille ja itsenäiseen työhön kykeneville ahkerille ammattilaisille on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa!

Sinulta edellytämme:
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– alan työkokemusta
– ammattimaista asennetta
– suomen kielen osaamista

Selektan työntekijöille tarjoamme:
– palkkauksen ammattiosaamisen mukaan
– asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet
– laajennetun työterveyshuollon
– avustusta turvakorttien uusimisessa

Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Paso, 040 147 0505 tai linda.paso@selekta.fi. Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta.

Hakulinkki:  http://selekta.likeit.fi/apply/15336091 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Rovaniemellä, Oulussa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi. 

Sijainti: Oulu

Hakuaika: 04. - 23.06.2019