Rakennusapumiehiä Ouluun

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaillemme Ouluun

RAKENNUSAPUMIEHIÄ

Rakennusapumiehen tehtävässä tärkeimmät edellytykset ovat tunnollisuus ja luotettavuus sekä reipas ja ahkera työote. Et tarvitse välttämättä aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, sillä motivoituneella asenteella pääset jo pitkälle! Työtehtäviisi voi kuulua muun muassa työmaan siivousta, helppoja purkutöitä, erilaisia raivaustöitä ja/tai tavaroiden kantamista. Osaamisesi ja kokemuksesi mukaan voit toimia toisinaan myös kokeneemman ammattilaisen apukätenä.

Rakennusapumiehenä pääset rakennusalan aitiopaikalle näkemään erilaisia työmaita, haalimaan itsellesi työkokemusta tulevaisuuttasi varten sekä halutessasi kehittymään alalla eteenpäin. Työkeikkojen pituudet vaihtelevat työmaan ja tehtävien mukaan, mutta innokkaille ja osaaville tekijöille töitä riittää pidemmäksikin aikaa!

Sinulta edellytämme:
– reipasta ja oma-aloitteista asennetta
– hyvää fyysistä kuntoa
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– suomen kielen osaamista

Selektan työntekijöille tarjoamme:
– palkkauksen ammattiosaamisen mukaan
– asianmukaiset työvarusteet
– laajennetun työterveyshuollon
– avustusta turvakorttien uusimisessa

Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Paso, 040 147 0505 tai linda.paso@selekta.fi. Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta.

Hakemuksen täyttölinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/15340062 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Rovaniemellä, Oulussa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.
Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Hakuaika: 04. - 23.06.2019