Aloitteleva hitsaaja

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakasyrityksellemme

ALOITTELEVAA HITSAAJAA Pohjois-Savon alueelle.

Haemme hieman kokemusta omaavaa hitsaajaa asiakasyrityksellemme. Voit olla esimerkiksi juuri metallialan perustutkinnon suorittanut, tai esimerkiksi kotona oppinut harrastelija. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus metallialasta ja halu oppia alan vahvaksi ammattilaiseksi. Työtehtäviisi kuuluvat hitsaukset ja metallipajan yleiset tehtävät, esimerkiksi sahaukset ja poraukset. Mahdollisuus vakinaistavaan työsuhteeseen.

Odotamme sinulta innokkuutta erilaisiin työtehtäviin ja reipasta asennetta oppimiseen. Odotamme myös rahtusen kokemusta hitsauksesta ja metallitöistä, mutta koulutamme tehtäviin. 

Vastavuoroisesti tarjoamme sinulle ammattiosaamisesi mukaisen palkan, työterveyshuollon ja osaavan ja tukevan työporukan.

 

Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!

Linkki hakemukseen:

http://selekta.likeit.fi/apply/15597399

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla tai Whatsapp ark. klo 10-15

Rosa Pitkänen / 050 570 3566, Tiina Pennanen / 050 520 2737 tai Manja Puruskainen / 050 592 7480

 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Hakuaika: 13. - 21.06.2019