Kokeneita työntekijöitä maanrakennustehtäviin

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakasyrityksellemme KOKENEITA TYÖNTEKIJÖITÄ MAANRAKENNUSTEHTÄVIIN Kuopioon.

Asiakkaamme hakee kokeneita ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä maanrakennusalan ammattilaisia. Työtehtävät sisältävät yleisiä maanrakennustyömaan tehtäviä, kuten rakennusten pohjatöitä. Työ edellyttää kuvien lukutaitoa, taso- ja/tai ristilaserin käyttökokemusta ja hyvää fyysistä kuntoa. Valituksi tulemisen edellytyksenä on vahva aikaisempi kokemus maanrakennustehtävistä ja maanrakennusalan (tai rakennusalan) ammattitutkinto. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Valituille henkilöille tarjoamme osaamisesi mukaisen palkkauksen, laajennetun työterveyshuollon, mukavan työporukan ja asianmukaiset työvarusteet.

 

Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä, sillä otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo ennen hakuajan umpeutumista!

 HAE TYÖTEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

 

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla tai Whatsapp ark. klo 10-15

Rosa Pitkänen / 050 570 3566 tai Manja Puruskainen / 050 592 7480

 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Hakuaika: 14. - 23.06.2019