Ammattimaalari

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme AMMATTIMAALAREITA Kuopioon.

 

Etsimme asiakasyrityksellemme eri mittaisiin työsuhteisiin kokeneita ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä maalareita Kuopion alueelle. Työ tapahtuu vaihtuvissa kohteissa uudis- ja korjausrakennustyömailla.

 

Odotamme työkokemusta pintakäsittelyalalta sekä sisä-, että ulkomaalauksista, kykyä huolelliseen ja tarkkaan työnjälkeen ja halua kehittyä omassa työssä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön työllistymiselle, mutta voimme auttaa sen hankinnassa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi hakuprosessissa.

Tarjoamme ammattiosaamisesi mukaisen ja kilpailukykyisen palkan lisäksi laajennetun työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet ja avustusta turvakorttien uusimisessa / hankinnassa.

Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä, sillä otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo ennen hakuajan umpeutumista!

 HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ

 

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla tai Whatsapp ark. klo 10-15

Tiina Pennanen / 050 520 2737 ja Manja Puruskainen / 050 592 7480

 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio

Hakuaika: 14. - 30.06.2019