Aputyöntekijöitä maanrakennustehtäviin

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon

APUTYÖNTEKIJÖITÄ MAANRAKENNUSTEHTÄVIIN.

Työssä pääset tekemään erilaisia maanrakennustyömaan tehtäviä ammattilaisten tukena, kuten erilaisia lapiohommia. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvakorttia ja hyvää fyysistä kuntoa. Eduksesi katsomme myös ajokortin ja autonkäyttömahdollisuuden, sekä hieman kokemusta maanrakennustehtävistä tai rakennusalalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Valituille henkilöille tarjoamme osaamisesi mukaisen palkkauksen, laajennetun työterveyshuollon, mukavan työporukan ja asianmukaiset työvarusteet.

Täytä hakemus heti alla olevasta linkistä, sillä otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin jo ennen hakuajan umpeutumista!

HAE AVOINTA TYÖPAIKKAA TÄSTÄ

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla tai Whatsapp ark. klo 10-15 Rosa Pitkänen / 050 570 3566 tai Manja Puruskainen / 050 592 7480

 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Hakuaika: 14. - 30.06.2019