Hitsauksen ammattilainen Siilinjärvelle

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme Siilinjärvelle HITSAUKSEN AMMATTILAISTA (MIG/MAG).

Haemme asiakasyritykseemme ammattitaitoista ja luokat hallitsevaa hitsaajaa. Työtehtäviin kuuluvat mm. paksun raudan hitsaukset nykyaikaisessa konepajassa.

Odotamme sinulta vahvaa MIG/MAG-hitsaustaitoa, työkuvien lukutaitoa, itsenäistä ja tuottavaa työotetta, sekä tiimitaitoja. Eduksesi luemme voimassa olevat työturva- ja tulityökortit.

Vastavuoroisesti tarjoamme sinulle ammattiosaamisesi mukaisen hyvän palkan, laajan työterveyshuollon ja osaavan ja tukevan työporukan. Hyville tekijöille mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme!

Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ

Lisätietoja tehtävästä saa soittamalla tai Whatsapp ark. klo 10-15 Manja Puruskainen / 050 592 7480 tai Tiina Pennanen / 050 5202737

 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio, Siilinjärvi

Hakuaika: 14. - 30.06.2019