Metalliasentaja Espoo

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme METALLIASENTAJAA Espoon alueelle

Työtehtävään kuuluu mm. paksujen ja raskaiden teräsrakenteiden asennusta metrotunneleihin. Työ edellyttää työstötekniikoiden ja liitosmenetelmien hallintaa sekä materiaalituntemusta. Työssä tarvitaan hitsaustaitoa (mig/mag ja puikko), mutta luokat eivät ole välttämättömät.

Työntekijältä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta, vastuullisuutta ja yhteistyötaitoja. Hyvä fyysinen kunto on tarpeen, työ on raskasta, ja se tehdään usein hankalissa työasennoissa. Asenne työturvallisuutta kohtaa on tärkeää. Työtehtävät edellyttävät vähintään vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Henkilönostinten käyttökokemus katsotaan eduksi. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen alla olevan linkin kautta:

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

Lähetä hakemus sähköpostilla rekry@selekta.fi

tai soita 050 3796743, Tiina

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Espoo

Hakuaika: 14. - 25.02.2020