Rakennusmies

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Ouluun rakennusmiehiä 

Rakennusmiehen työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat kohteen sekä työvaiheiden mukaan. Toivomme sinulta monipuolista kokemusta rakennusalalta esimerkiksi valutöistä, verkotuksista, etuputsista, suojauksista, eristystöistä sekä piikkaus- ja purkutöistä. Kaikki rakennusalan kokemus ja koulutus on kuitenkin plussaa.

Voit olla aloitteleva rakennusmies tai kokeneempi konkari. Osaaville, ahkerille ja luotettaville tekijöille on mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön!

Sinulta edellytämme:
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
– työkokemusta
– ammattimaista asennetta
– suomen kielen osaamista

Selektan työntekijöille tarjoamme:
– palkkauksen ammattiosaamisen mukaan
– asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet
– laajennetun työterveyshuollon
– avustusta turvakorttien uusimisessa

Lisätietoja tehtävästä antaa Pyry Pistokoski 050 468 7334. Soita, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai laita vapaamuotoisesti sähköpostitse osoitteeseen rekry@selekta.fi (laitathan otsikoksi haettavan tehtävän ja paikkakunnan). Voit hakea myös soittamalla!

Hakulinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/2559466

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Oulu

Hakuaika: 04.03. - 26.05.2019