Konesaumakaton asentaja

Etsimme asiakkaallemme Keski-Suomen alueelle

KONESAUMAKATON TEKIJÖITÄ

Etsinnässä on ammattilaisia tekemään konesaumakattoja. Kohteet sijaitsevat Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Jos hallitset kattotyöt ja saumaukset, olet itsenäinen tekijä, joka haluaa päästä tekemään; hae nyt!

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Konesaumakaton asentaminen on käsityötä, ja se vaatii kokeneen ja asiaan perehtyneen sepän. Tehtävään vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, ja oman auton käyttö katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 9-15 antaa: Saara Purhonen 040 621 6886. 

Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus alla olevan linkin kautta

Hakemuksen täyttölinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/26431257

Selektan työntekijöille tarjoamme palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset työvarusteet, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä tietenkin mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen. 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä

Hakuaika: 20.11. - 10.12.2020