Hitsaaja

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista HITSAAJAA Vantaalle

Asiakkaamme on vuodesta 1988 toiminut yritys, joka valmistaa teräksestä ja muista metalleista mittatilaustöitä rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä korjaa kiinteistöjen ovia, kaiteita, autokatoksia jne. isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta. Kiinteistökorjauksien lisäksi yritys valmistaa tarvittavat osat joko toimipisteessään Vantaalla tai tapauskohtaisesti asiakaskohteessa.

Käsityönä valmistettavat tuotteet ovat korkealaatuisia, joten vaadimme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä, erinomaista puikkohitsaustaitoa ja siistiä työjälkeä. Loistavan hitsaustaidon lisäksi hakijalla on löydyttävä hyvät metallityötaidot, sekä tarvittavaa asiakaspalveluhenkisyyttä.  

Palkkaus noudattaa Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja työaika on 7.30 – 16.00 välillä. 

Jos olet etsimämme puikkohitsauksen ammattilainen:

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

tai lähetä se sähköpostilla:

rekry@selekta.fi

Lisätiedot: Tiina, 050 379 6743

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Vaasassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Vantaa

Hakuaika: 31.07. - 09.08.2020