Sahatyöntekijä

Haemme pitkäaikaista SAHATYÖNTEKIJÄÄ asiakkallemme Riihimäen toimipisteeseen

Asiakasyrityksemme toimii puun jatkojalostuksen parissa viidellä eri toimintasektorilla. Toimipisteitä heiltä löytyy kahdeksalta eri paikkakunnalta ja yritys työllistää valtakunnallisesti noin 800 henkilöä. Riihimäen pakkaustoimintoihin erikoistuneessa toimipisteessä työskentelee noin 70 henkilöä ja siellä valmistetaan vuosittain liki 1,5 miljoonaa puupaukkausta, kuten kuormalavoja, kaapelikeloja ja vanerilaatikoita. Yrityksen toiminnoissa käytetään puuta vuosittain n 65.000 m3, josta pakkaustoiminnoissa 45.000m3 ja höylällä n.20.000m3. 

Etsimme yrityksen palvelukseen pitkäaikaista työntekijää sahalinjalle. Tehtäviin kuuluu ajoittain myös muiden tuotantolinjojen  avustaminen ja valvontatehtävät. Aiempi kokemus teollisuuden tuotantotyöstä ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Tähän hektiseen työhön tarvitset hyvän paineensietokyvyn, joustavan ja reippaan luonteen, sekä erinomaisen suomen kielen taidon.

Toivomme hakijalta valmiutta 3-vuorotyöhön. 

Tarjoamme työntekijälle

– Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

– Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen, pidämme kiinni hyvistä tyypeistä!

– Tarvittavat turvavarusteet

– Laajennetun yksityisen työterveyshuollon

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus:

http://selekta.likeit.fi/apply/27759141

tai sähköpostilla: rekry@selekta.fi

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysymyksiä tarjolla olevasta työstä!

Kysymyksiin vastaa Tiina p. 0503796743 arkisin klo 9.00 – 15.00

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Kanta-Häme, Riihimäki

Hakuaika: 31.07. - 09.08.2020