Hitsaaja

Haemme asiakkaallemme osaavaa

HITSAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vääksyyn.

Työnkuvaan kuuluu eri kokoisten kappaleiden, kuten terässäiliöiden ja -piippujen hitsaus ja kokoonpano. Edellytämme hakijoilta MIG/MAG- ja puikkohitsaustaitoa mustalle raudalle ja rosterille, sujuvaa suomen kielen osaamista sekä hyvää kuvien lukutaitoa. Luokkia et välttämättä tarvitse, kunhan osaamisesi ja ammattitaitosi tämäntyyppisissä tehtävissä ovat kohdallaan. Olethan hyvää työnjälkeä tuottava osaaja, joka on valmis suorittamaan hitsauskokeen ennen uuteen tehtävään astumista!

Asiakkaamme hakee ammattitaitoista hitsaajaa tiimiinsä, jossa tuotteet räätälöidään asiakkaiden tarpeiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Päätuotteita ovat teräspiiput, paineelliset ja paineettomat terässäiliöt sekä öljysäiliöt. 

Ennen kaikkea edellytämme luotettavuutta, hyvää motivaatiota ja ammattimaista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työtä tehdään päivävuorossa. Palkkaus noudattaa teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Etsimme tekijää pitkäaikaiseen hommaan!

Jos kiinnostuit, hae paikkaa TÄSTÄ

tai sähköpostitse: teollisuus@selekta.fi

Lisätiedot: Nelli puh. 050 355 8906

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Vaasassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Asikkala

Hakuaika: 20.11. - 10.12.2020