Työnjohtaja, tuotantoteollisuus

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA 

Etsimme asiakkaallemme

TYÖNJOHTAJAA tuontantoteollisuuteen, Kuopion talousalueelle. 

Työhön kuuluu tuotannon päivittäinen ohjaaminen hallissa, aikataulutus, seuranta, raportointi sekä työntekijöiden opastus ja perehdytys. Työnjohto vastaa toiminnan tehokkuudesta päivä- ja viikko-ohjelmien mukaan.

Hakijoilta odotamme käytännön kokemusta ja ymmärrystä tuotannon työstä ja sunnittelusta, metallin pintakäsittelystä, pienistä sähkötöistä sekä hitsauksesta. 

Toivomme hakijoilta soveltuvaa koulutusta esimerkiksi insinööri / teknikko sekä jo aiempaa kokemusta tuotannon työnjohdosta. 

Eduksi luemme p9000 tuontannonohjausjärjestelmän osaamisen. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Valittavalta henkilöltä vaaditaan paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kokonaisuuksien hallintaa ja kykyä sopeutua erilaisiin muuttuviin tilanteisiin. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työssä on mahdollisuus vakinaistumiseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 Tiina Pennanen 050 5202737 tai Rosa Pitkänen 050 570 3566. 

Hakemuksen pääset jättämään alla olevan linkin kautta: 

http://selekta.likeit.fi/apply/31406137

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio

Hakuaika: 13. - 23.01.2021