MIG/MAG-hitsaaja

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme MIG-/MAG-hitsaajaa pajaympäristöön Saarijärvelle.

Työssäsi toimit itsenäisesti erilaisten materiaalien parissa, kuten hiiliteräkset, ruostumattomat teräkset sekä alumiinit. Hitsauksen lisäksi pajalla käytetään erilaisia valmistusmenetelmiä kuten painosorvauksia ja kalottipuristuksia. Kerrothan hakemuksessasi laajasti muustakin osaamisestasi. 

Asiakkaan arvoihin kuuluu vahvasti kunnioitus sekä kollegoita että asiakkaita kohtaan, ja töitä tehdään täydellä osaamisella aina. Asiakas uskoo kestävään kehitykseen sekä vastuullisuuteen toiminnassaan, ja näiden arvojen kunnioittamista toivotaan myös haettavalta tekijältä. 

Vaatimuksena tehtävään on useamman vuoden kokemus hitsauksista, hitsausluokat sekä hyvät kädentaidot. Eduksi katsotaan PED-osaaminen

Lisätietoja arkisin Saara p. 040 621 6886 tai saara.purhonen@selekta.fi. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana, joten jos olet etsimämme tekijä, hae mukaan mahdollsimman pian!

HAKEMUSLOMAKE

TARJOAMME/EDUT/TYÖSUHDE-EDUT

– Luotettava ja hyvä työnantaja

– Laadukkaat työvarusteet

– Korttikoulutukset

– Mahdollisuus vakinaistua

– Mahdollisuus työskennellä monipuolisesti teollisuuden johtavissa yrityksissä

– Laajennetun työterveyshuollon

– Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME

– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan

– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää

– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä

Hakuaika: 23.02. - 07.03.2021