Palvelumekaanikko

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Seinäjoen Käyttöautolle Mercedes-Benz PALVELUMEKAANIKKOA 

Edellytämme sinulta autoalan perustutkintoa ja voimassa olevaa ajokorttia. Sinun ei tarvitse välttämättä olla kokenut konkari, vaan perustaidot omaava aloitteleva ammattilainen jolla on palava halu kehittyä ja tulla huipputekijäksi.

Tässä työtehtävässä osallistut laajasti erilaisiin huolto- ja korjaustehtäviin.Pääsääntöisesti Mercedes-Benz auton huolto- ja korjaustehtäviä mutta satunnaisesti myös Honda ja Citröen autojen parissa työskentelyä. Autosähköjen perusteet tulee olla hallussa.

Tarjoamme sinulle modernit työkalut, siistin työympäristön ja kokeneiden työkavereiden tuen. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja luotettava tekijä, jolta hommat hoituvat ammattimaisella asenteella!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae paikkaa heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. 

Hae: http://selekta.likeit.fi/apply/32468343
tai soita Krista Koivula,0469237650 , krista.koivula@selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

 

Työtä rehellisellä otteella jo 20 vuotta www.selekta.fi

 

Sijainti: Etelä-Pohjanmaa

Hakuaika: 13. - 31.01.2021