Pienkoneasentaja

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakkaallemme PIENKONEASENTAJAA Kuopioon.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta pienkoneasentajan töistä ja/tai kevyiden moottoriajoneuvojen huollosta. Työssä tulet törmäämään sekä laitevikoihin että pienmoottoriajoneuvojen takuukorjauksiin (moottorikelkat, mönkijät, ruohonleikkurit).  

Toimit osana korjaustiiminä ja vastaat laitteiden toiminnasta sekä sujuvasta asiakaspalvelusta. Itsenäinen ote työhön on myös tärkeä osa työtä, jonka lisäksi ongelmanratkaisukyky on keskeisessä roolissa.  

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta työmoraali ja timanttinen asenne ovat tärkeintä. Toivomme myös sopeutumiskykyä talon tavoille ja erilaisiin huoltokäytäntöihin. 

Selektalla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden kehittyä ja yksityisen työterveydenhuollon. Palkka sovitaan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit, laita meille hakemusta heti alla olevasta linkistä:

http://selekta.likeit.fi/apply/32472108

Lisätietoja tehtävästä antaa ark. klo 10-15 Rosa Pitkänen 050 570 3566 tai Tiina Pennanen 050 5202737. 

SELEKTALLA ARVOSTAMME
– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan
– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

 

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio

Hakuaika: 13. - 27.01.2021