Elementtiasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia

ELEMENTTIASENTAJIA

Työtehtävät sisältävät elementtien asennusta ja siihen liittyviä työtehtäviä, kuten muottitöitä, raudoituksia, betonointia sekä tarvittavia jälkitöitä uudis- ja saneerauskohteissa.

Hakijalta vaaditaan koulutuksen tai työkokemuksen tuomaa ammattitaitoa, työturvallisuuskortti, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta
sekä sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-15.00 Saara Purhonen 040 621 6886.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen ripeästi alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo haun aikana.

HAKEMUSLOMAKE

TARJOAMME luotettavan ja hyvän työnantaja, laadukkaat työvarusteet, korttikoulutukset, mahdollisuuden vakinaistua, mahdollisuus työskennellä monipuolisesti teollisuuden johtavissa yrityksissä, laajennetun työterveyshuollon sekä mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen.

SELEKTALLA ARVOSTAMME

Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan

Työturvallisuutta – arvotamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää

Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

 

Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä

Hakuaika: 08. - 22.04.2021