Kokenut Rakennusaputyöntekijä

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

 

Haemme asiakkaillemme kokeneita Rakennusaputyöntekijöitä.

 

Rakennusaputyöntekijän työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat kohteen sekä työvaiheiden mukaan. Työmaat ovat uudis- ja saneerauskohteita. Toivomme sinulta kokemusta rakennusalalta, itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta.

Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi työmaan siivous, purkutyöt, erilaiset raivaustyöt ja tavaroiden kantaminen. Toivomme, että pystyt lähemään töihin tarvittaessa nopella aikataululla. 

Tehtävät vaihtelevat helpoista aputöistä erilaisiin rakennustehtäviin työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Edellytämme, että sinulla on rakennusalan perustutkinto tai opiskelet alaa ja sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Osaaville, ahkerille ja luotettaville tekijöille on mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön!

 

Sinulta edellytämme:

– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

– työkokemusta

– ammattimaista asennetta

– suomen kielen osaamista

 

Selektan työntekijöille tarjoamme:

– palkkauksen ammattiosaamisen mukaan

– asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

– laajennetun työterveyshuollon

– avustusta turvakorttien uusimisessa

Linkki hakemukseen: http://selekta.likeit.fi/apply/35144623

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria 0406342736. Voit jättää myös vapaamuotoisen hakemuksesi sekä cv:si maria.lehtinen@selekta.fi (muistathan mainita haettavan tehtävän nimen sekä paikkakunnan)

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Salo

Hakuaika: 04. - 19.05.2021