Rakennusapulaisia työmaille

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme ahkeria RAKENNUSAPULAISIA TYÖMAILLE KUOPIOON.

Asiakkaamme hakee ahkeria ja oma-aloitteisia rakennusaputyöntekijöitä kokeneiden rakennustyöntekijöiden avuksi erilaisille työmaille. Voit olla työuraasi aloitteleva tekijä, sillä tärkeintä on työtä pelkäämätön asenne ja hyvä fyysinen kunto! Töitä on myös tarjolla maanrakennuspuolella, joten jos lapio pysyy käsissäsi – laita rohkeasti hakemusta tulemaan.

Tehtäviisi kuuluvat mm. työmaan logistiikka, pienet purku- ja kantotyöt, siivous ja roudaus sekä muut avustavat tehtävät. Osaamisesi mukaan pääset mukaan myös rakentamaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, suomen kielen osaamista ja täysi-ikäisyyttä. Eduksi on ajokortti.

Älä epäile laittaa hakemusta hennommallakaan työkokemuksella, otamme kaikki hakijat huomioon! Haastattelemme jo hakuaikana – hae pian, sillä työt alkavat nopealla aikataululla sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hakemuslinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/36156526

Lisätietoja tehtävästä ark. klo 10-15 Henna Rönkä, 050 592 7480.

TARJOAMME
– Luotettava ja hyvä työnantaja

– Laadukkaat työvarusteet
– Korttikoulutukset
– Mahdollisuus vakinaistua
– Laajennetun työterveyshuollon
– Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME
– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan
– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio

Hakuaika: 11. - 25.06.2021