Raskaankaluston ajoneuvoasentaja

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Kiinnostaako sinua vakituinen työpaikka ja muutto Pääkaupunkiseudulle?
Autamme asunnon hankinnassa!

Etsimme asiakkaallemme itsenäistä ja ammattitaitoista RASKAANKALUSTON AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohde on raskaankaluston autokorjaamo joka sijaitsee Suomen pääkaupungissa, Itä-Helsingissä Vuosaaren satamassa. Yritys on perustettu melkein 60 vuotta sitten ja nyt alkavat vakituiset työntekijät jäämään eläkkeelle, joten aika hankkia uutta tekijää pitkään työsuhteeseen. Yritys ei pelkästään huolla ajoneuvoja vaan myös katsastaa ja tekee turvatarkastukset. He ovat turvatarkastaneet säiliökuljetuskalustuksen maanlaajuisesti jo 30 vuotta!

Haussa on oma-aloitteinen ja joustava itsenäinen tekijä joka ei jätä hommia kesken sekä valmis sitoutumaan pitkään työsuhteeseen. Erityistä plussaa saat jos olet hitsaustaitoinen, koulutettu automekaanikko, työskennellyt raskaskalustoasentajana tai metsäkoneasentajana.

Työtehtävänäsi on alkuun raskaankaluston huollot ja -korjaukset, dräger -alkulukkojen sekä hiukkassuodattimien asennukset. Työkohteessa sinut myös perehdytetään raskaankaluston turvatarkastuksiin, -katsastuksiin ja säiliöperävaunujen saneerauksiin.

Vaadimme vähintään 1 vuoden kokemusta ajoneuvoasennus töistä ja alan koulutusta tai yli 5 vuoden kokemusta alan töistä. Vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, koska kaikki asiakkaat ovat suomalaisia ja suomenkielisiä yrityksiä ympäri maata. Lisäksi täytyy olla oma-aloitteinen, reipas ja joustava persoona.

Työaika on pääsääntöisesti kaksi vuorotyötä ma-pe välillä 6:00-22:00, mutta ruuhkahuippuina myös viikonloppuisin. Työpaikalla käytössä oleva työehtosopimus on auto- ja konekorjaamoala.

Työtehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos paikka kolahti mielessäsi, niin laita heti hakemusta tulemaan tästä!

TARJOAMME

– Luotettava ja hyvä työnantaja
– Laadukkaat työvarusteet
– Korttikoulutukset
– Mahdollisuus vakinaistua
– Laajennetun työterveyshuollon
– Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME

– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan
– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Sijainti: Tampere

Hakuaika: 22.07. - 17.08.2021