Aloitteleva kirvesmies

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme ALOITTELEVAA KIRVESMIESTÄ TAI VÄHÄN KOKEMUSTA OMAAVAA RAKENNUSMIESTÄ Pirkanmaan alueelle.

Ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla, mutta toivomme että sinulla on kokemusta rakennustyömaista. Voit esimerkiksi olla rakennustyöntekijä, joka haluaa siirtyä kirvesmiehen tehtäviin. Pääset työskentelemään kirvesmiehen parina.

Työtehtäviä on kirvesmiehen työt esim. kipsitöitä, panelointia, listoituksia, lattioiden teko ja kalusteiden asennusta, kuitenkin oman taitotasosi mukaan. Tärkeintä on halu kehittyä ja aito kiinnostus laadukkaaseen tekemiseen.

Osaaville ja luotettaville tekijöille töitä riittää pidemmäksikin aikaa!

Työt sijoittuvat pienelle rakennustyömaalle.

Edellytämme sinulta sujuvaa suomenkielen taitoa ja halua kehittyä rakennusalan ammattilaiseksi, rautaista asennetta työntekoon sekä vahvaa perusosaamista rakennusalalta.

Tarjoamme sinulle palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet, työterveyshuollon.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. 

 Voit jättää hakemuksen alla olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti jättää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen ronja.forsman@selekta.fi

http://selekta.likeit.fi/apply/39022442

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Sijainti: Etelä-Pohjanmaa

Hakuaika: 15. - 22.09.2021