Etuputsari

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme monipuolista ETUPUTSARIA Hämeenlinnan alueen rakennustyömaille! Työkohteet voivat olla uudiskohteita ja saneerauksia. Toivomme, että pystyt tarvittaessa työskentelemään isoilla kerrostalotyömailla sekä pientalojen parissa.

Olet työhön tarttuva ja itseohjautuva työntekijä, tulet ihmisten kanssa toimeen ja pystyt työskentelemään tiimissä. Pystyt myös tarvittaesssa tekemään erilaisia purku- ja rakennustöitä oman osaamisesi mukaan. 

Arvostamme työntekijää, jolle oma ja muiden työturvallisuus on tärkeää, käytät työkoneita turvallisesti ja huomioit työympäristösi ja muut työntekijät. 

Luotettavalle ja hyvälle henkilölle töitä tarjolla pitkälle syksyyn – parhaat vakinaistamme. Toivomme oman auton käyttömahdollisuutta, koska työkohteet vaihtelevat. Edellytämme voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Lähetä hakemus tai soita itsesi haastatteluun!

http://selekta.likeit.fi/apply/39857185 tai soita arkisin 9-15: 040 355 2167 (Tina)

TARJOAMME/EDUT/TYÖSUHDE-EDUT

– Luotettava ja hyvä työnantaja
– Laadukkaat työvarusteet
– Korttikoulutukset
– Mahdollisuus vakinaistua
– Mahdollisuus työskennellä monipuolisesti rakennusalan johtavissa yrityksissä
– Laajennetun työterveyshuollon
– Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME

– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan
– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Riihimäellä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Sijainti: Hämeenlinna

Hakuaika: 14. - 28.10.2021