Tekijöitä lavatehtaalle

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Tarjolla töitä tekijöille!

Etsimme asiakkaallemme reippaita ja aikaansaavia TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Valkeakosken lavatehtaalle.

Yritys on yli 70 vuotta sitten perustettu perheyritys joka on Suomen suurin yksityinen sahatavaran jalostaja ja tuottaja. 

Työtehtävänäsi on valmistaa puulavoja, eri mallisia ja kokoisia mm. FIN- ja Euro-lavoja. Työssäsi saatat toimia mm.linjastolla jossa lavat valmistetaan tehokkailla sekä automatisoiduilla linjoilla, työhön saattaa kuulua laadun valvontaa jotta takaat korkean ja kestävän laadun lavojen lopputulokselle, saatat joutua purkamaan vanhoja lavoja tai joskus jopa manuaalisesti kasaamaan naulapyssyllä uusia lavoja tai toimit linjaston loppupäässä kasaten valmiit lavat varastoon tai valmiiksi kuljetukseen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta teollisuuden tuotantotyöstä, mutta sinun täytyy osata käyttää naulapyssyä, heiluttaa sorkkarautaa ja pystyä fyysiseen työhön. Työ on aktiivista käsillä tekemistä.

Työ ei vaadi sinulta välttämättä aikaisempaa kokemusta teollisuuden puolelta, mutta se vaatii sinulta todella reipasta ja oma-aloitteista asennetta ja sitoutuvuutta. Etunasi on kaikki kokemusta puutavaran kanssa työskentelystä sekä akkukoneiden käytöstä.

Työaika on pääsääntöisesti kaksi vuorotyötä, mutta hakijoilta toivotaan valmiutta myös 3-vuorotyöhön.

Tehtävään valitulla työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja palkkaus mekaanisen metsäteollisuuden TES.

Jos kiinnostuit, laita hakemusta alla olevan linkin kautta tai vaihtoehtoisesti voit pistää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen ronja.forsman@selekta.fi

http://selekta.likeit.fi/apply/39860260

TARJOAMME

– Luotettava ja hyvä työnantaja
– Laadukkaat työvarusteet
– Korttikoulutukset
– Mahdollisuus vakinaistua
– Laajennetun työterveyshuollon
– Mahdollisuuden ura- ja palkkakehitykseen

SELEKTALLA ARVOSTAMME

– Luotettavuutta – tehdään mitä sovitaan
– Työturvallisuutta – arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää
– Asennetta – teet aina parhaasi 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä

Hakuaika: 14. - 25.10.2021