Hitsaaja

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme hyvämaineiselle ja arvostetulle asiakasyrityksellemme HITSAAJIA. Työ pitää sisällään joko valmiiksi heftattujen kappaleiden saumojen hitsaamista tai vaativampaa kokoonpanohitsausta, tarkempi työnkuva muodostuu hakijan osaamisen ja toiveiden mukaan. Pääosin mustan raudan mig-hitsaamista, ainevahvuudet n. 10 mm. Työtä tehdään verstaalla päivävuorossa ma – pe.

Hakijoilta toivomme aiempaa hitsauskokemusta. Voit olla aloitteleva hitsaaja tai kokenut ammattilainen, sillä tarjoilla on töitä molemmille.

Reippaalle tekijälle on tarjoilla pitkäaikainen työpaikka hyvällä palkalla ja mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille koeajan jälkeen.

Selektan työntekijöille tarjoamme: 

– Töitä vuosiksi eteenpäin
– Reilun palkkauksen ammattiosaamisen mukaan 
– Laajennetun työterveyshuollon
– Avustusta turvakorttien uusimisessa

Mikäli kiinnostuit, valitse seuraavista sinulle sopivin lähestymistapa:

– hae paikkaa linkin kautta http://selekta.likeit.fi/apply/42182252

– laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen roope.oksanen@selekta.fi

– soita Roopelle 0400 740 818

– laita viesti tai Whatsapp numeroon 0400 740 818 niin soitan sinulle

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pirkanmaa, Akaa

Hakuaika: 24.05. - 01.06.2022