Sähköasentaja (laitekokoonpano)

SELEKTA – TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme asiakasyrityksellemme Tampereelle SÄHKÖASENTAJAA. Työtä tehdään verstaalla ma – pe. Työ pitää sisällään esim. uusien, tuhansia kiloja painavien pyörillä liikkuvien työkoneiden sähköasennuksia. Työ on mielenkiintoista ja monipuolista, tuotteet ja projektit vaihtelevia. Tarkempi työnkuva muodostuu hakijan osaamisen ja toiveiden mukaan. 

Hakijoilta toivomme reipasta asennetta ja tiimityötaitoja. Voit olla aloitteleva sähköasentaja tai kokenut ammattilainen, sillä tarjoilla on töitä molemmille.

Reippaalle tekijälle on tarjoilla pitkäaikainen työpaikka ja mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille koeajan jälkeen.

Selektan työntekijöille tarjoamme: 

– Töitä vuosiksi eteenpäin
– Reilun palkkauksen ammattiosaamisen mukaan 
– Laajennetun työterveyshuollon
– Avustusta turvakorttien uusimisessa

Mikäli kiinnostuit, valitse seuraavista sinulle sopivin lähestymistapa:

– hae paikkaa linkin kautta http://selekta.likeit.fi/apply/42183969

– laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen roope.oksanen@selekta.fi

– soita Roopelle 0400 740 818

– laita viesti tai Whatsapp numeroon 0400 740 818 niin soitan sinulle

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Sijainti: Pirkanmaa, Tampere

Hakuaika: 19. - 26.05.2022