Kokoonpanotyöntekijä kelatehtaalle, Haukipudas

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsitkö itsellesi pitkäaikaisempaa työtä teollisuuden parista ja olisit kiinnostunut aloittamaan työt mahdollisimman pian? Jos vastasit kyllä, tässä on sinulle seuraava mahdollinen unelmien työpaikkasi!

Etsimme nimittäin asiakkaallemme kahta timanttisen asenteen omaavaa KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ Haukiputaalle. Asiakasyrityksemme on yli 70 vuotta sitten perustettu perheyritys, joka toimii Suomen suurimpana yksityisenä sahatavaran jalostajana ja tuottajana. Kokoonpanotyöntekijänä työtehtäviisi kuuluu mm. kaapelikelojen valmistus/kokoonpano.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotantotyöstä ja naulapyssyn sekä sorkkaraudan käytöstä, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Oma-aloitteisella asenteella ja reippaalla työotteella pärjäät tässä työssä hyvin. Työ kokoonpanossa on fyysistä, joten toivottavasti et hengästy hetkessä.

Haukiputaan tehtaalla työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta toivomme hakijoilta valmiutta kolmivuorotyöhön. Työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla. Palkka on TES:n mukainen.

Jos uskot olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemus tästä linkistä: http://selekta.likeit.fi/apply/46996210 

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Haukipudas

Hakuaika: 14.05. - 01.06.2022