Avoimet työpaikat

Katso alta sinun koulutusta tai kokemusta vastaava työpaikka! 

Työpaikkahaku

Rakennustyöntekijöitä eripituisiin keikkatöihin

Rakennusaputyöntekijä (Rakennus ja maanrakennus), Rakennustyöntekijä (Kokenut) (Rakennus ja maanrakennus), Rakennustyöntekijä (Rakennus ja maanrakennus), Rakennustyöntekijä (Nokka) (Rakennus ja maanrakennus), Rakennusmestari (Rakennus ja maanrakennus), Rakennusaputyöntekijä (Kokenut) (Rakennus ja maanrakennus)

Turku

Kokopäivätyö

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Etsimme rakennustyöntekijöitä kevät- ja kesäsesongin eripituisiin rakennuskeikkoihin

Haemme esimerkiksi timpureita, purkutyöntekijöitä sekä rakennusalan yleismiehiä. Keikkojen pituus voi vaihdella muutamasta päivästä useampaan viikkoon tai kuukauteen, mutta hyvälle tekijälle riittää varmasti töitä koko sesongin ajaksi. Useimmat työmaat sijaitsevat Turun alueella, mutta meillä on myös muutamia työmaita laajemmalla Turun talousalueella. 

Mikäli olet osaava rakennusalan ammattilainen ja kesäsuunnitelmasi ovat vielä auki, laitathan meille hakemusta. Haastattelemme hakuaikana!

Luotettava, paikallinen ja sinusta huolehtiva!

Selekta Varsinais-Suomi Oy on saavuttanut hyvän maineen työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa. Työllistämme noin 200 työntekijää eri toimialoilta. Olemme vastuullisia, joustavia ja palveluhenkisiä. Haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan.

Hae meille! Odotamme jo yhteydenottoasi!

Selekta Varsinais-Suomi Oy
Eerikinkatu 6b, 8krs
20100 Turku
puh. 02 880 1200
turku@selekta.fi

Täytä hakemus

TILAA UUDET TYÖPAIKKAMME SÄHKÖPOSTIISI

Meillä on tarjota uusia työpaikkoja päivittäin ja aina töitä tekijöille. Anna tietosi niin varmistat, että saat tiedon uusimmista työpaikoistamme suoraan sähköpostiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minkä alan työpaikoista olet kiinnostunut?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.