Avoimet työpaikat

Katso alta sinun koulutusta tai kokemusta vastaava työpaikka! 

Työpaikkahaku

Sammutinhuoltaja

Huoltomies (Kiinteistönhuolto ja siivous)

Vaasa

Kokopäivätyö

Haku päättyy: 2023-10-28 Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsimme kaksikielistä (suomi/ruotsi) SAMMUTINHUOLTAJAA Pohjanmaalle.

Sammuttimien huolto on tärkeä osa jokaisen kiinteistön paloturvallisuutta. Toimenkuvaasi kuuluu erilaisten kiinteistön paloturvallisuuslaitteiden huolto- ja tarkastustyö, kuten käsisammuttimet, pikapalopostit, väestönsuojat ja savunpoistoluukut.

Työ tapahtuu pääasiassa asiakkaan tiloissa, joten arvostamme positiivista otetta työntekoon. Koska työ on liikkuvaa, edellytämme B-luokan ajokorttia.

TARJOAMMEluotettavan ja hyvän työantajan, jonka alaisuudessa on helppo työskennellä. Laadukkaat työvarusteet tehtävästä riippuen. Avustamme korttikoulutusten suorittamisessa tarvittaessa. Mahdollisuuden vakinaistua asiakasyritykseen hoidettuasi työsi hyvin ja tätä kautta mahdollistat ura- ja palkkakehityksesi omien tavoitteidesi mukaisesti. Työterveyshuoltomme on laajennettu palvelu.

ARVOSTAMME: Luotettavuutta, joten tehdään mitä sovitaan. Työturvallisuutta, sillä arvostamme työntekijöitä, joille työturvallisuus on tärkeää. Ja asennetta, että teet aina parhaasi.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevasta linkistä. Täytäthän hakulomakkeen tiedot huolellisesti, CV:n ja/tai ansioluettelon voit halutessasi jättää lisätiedoiksi. 

Linkki hakemukseen: http://selekta.likeit.fi/apply/63776146

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Lahdessa, Oulussa, Riihimäellä, Rovaniemellä, Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Täytä hakemus

TILAA UUDET TYÖPAIKKAMME SÄHKÖPOSTIISI

Meillä on tarjota uusia työpaikkoja päivittäin ja aina töitä tekijöille. Anna tietosi niin varmistat, että saat tiedon uusimmista työpaikoistamme suoraan sähköpostiisi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minkä alan työpaikoista olet kiinnostunut?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.