Helppoa työnhakua

Kuinka haet Selektalle töihin?

Hakiessasi työpaikkoja joudut usein muotoilemaan hakukirjeen, liittämään CV:n tai muotoilemaan oman ansioluettelon. Me Selektalla halusimme helpottaa työnhakua huomattavasti ja valjastimme Chatbotin yksinkertaistetun työnhaun tueksi. Se mikä meitä työnhakijoissa eniten kiinnostaa, on työnhakijoiden työmotivaatio ja erityistä ammattitaitoa vaativissa tehtävissä se, että ammattitaitoa löytyy haettuun tehtävään.

Miten sitten voit todistaa osaamisesi? Mikäli olet urasi alkuvaiheilla, ammattikoulutodistuksesi antaa jo hieman osviittaa osaamisestasi. Mikäli olet jo takonut samoja töitä useamman vuoden, työhistoriasi on kultaakin arvokkaampaa. Mikäli osaamista ei varsinaisesti löydy, joissain paikoissamme riittää hyvä työskentelyasenne ja halukkuus oppia uutta.

Osaamistasi kaivataan

Me emme tarvitse sinua kirjoittamaan auki koko elämääsi vaan tarvitsemme sinun osaamisesi niin rakennusalalla, logistiikassa kuin myös teollisuudessa.

Käy jo nyt testaamassa helppoa työnhakuamme täältä tai mikäli löydät mieleisesi avoimen paikan (täältä: Avoimet työpaikat), jätä työhakemus sen yhteydessä olevasta linkistä (joo, tässä kyselläänkin jo hieman enemmän asioita mutta ei mitään ylimääräistä.).