Selektalaiset esittäytyy – Pasila – osa 2

Hymyileväinen Sanna Sourio hoitaa vuokratyöntekijöiden palkanlaskentaa, sekä asiakkaiden laskutuksia Pasilan taloushallintotiimistä käsin.

Sanna on ollut selektalainen 2019 keväästä lähtien. Nykyisen palkanlaskennan ja laskutustyön lisäksi hänellä on aiempaa työhistoriaa henkilöstövuokrausalalta jo yli kuusi vuotta.

– Hektinen ja jatkuvassa muutoksessa oleva vuokratyöala on tullut erittäin tutuksi.

Vaikka työ on kiireistä, on Sannan mukaan töihin mukava tulla hyvän työilmapiirin ansiosta.

– Työssäni ehdottomasti parasta on huumorintajuiset ja mukavat työkaverit. Olen saanut työn kautta hyviä ystäviä. Samassa huoneessa työskentelevä työkaveri piristää usein pienillä yllätyksillä, ja siitä tulee hyvä mieli. Hymy tarttuu! Ihana muisto jäi myös siitä, kun minut palkittiin hyvästä työstä työpaikan pikkujouluissa. Koen, että työtäni arvostetaan.

Sanna korostaa, että palkan lisäksi työssä on tärkeää olla lisäksi tietynlainen vapaus, vastuu, sekä luottamus aina johdosta lähtien. Myös positiivinen tai rakentava palaute asiakkailta, työkavereilta ja työntekijöiltä motivoi ja saa hyvälle mielelle.

– Me täällä Selektan taloushallinnossa haluamme työntekijöiden tuntevan, että heidän asiansa ovat meille tärkeitä. Voit olla varma, että Selektan palkansaajana palkka-asiasi hoidetaan työehtosopimuksen ja lakien mukaisesti!