Selektalaiset esittäytyy – Rovaniemi

Rovaniemen toimiston toimihenkilöt esittelyssä.

Selekta Rovaniemi PekkaPekka, myyjä
Aloitin Selektalla Pyryn kaverina, kun tänne perustettiin toimisto vuoden 2018 lopulla. Hoidan myyntiä ja ”ovien aukomista”. Lapin korkeusasteilla vuokratyövoiman käyttö on vähäisempää, mutta pikkuhiljaa hyvien tekijöiden löytyminen kauttamme on kiirinyt mestareiden korviin.
Aiemmin olen toiminut pankkimaailmassa, joten tämä on minulle vielä ihan uusi ja mielenkiintoinen työ. Ei tarvitse välttämättä laittaa kravattia kaulaan joka aamu!
Työssäni parasta on ihmiset, sekä aidot kohtaamiset ilman turhaa pönötystä. Positiivinen palaute tekijöistä ja siten tyytyväinen asiakas motivoivat tekemään parhaansa.
Ota yhteyttä minuun, kun tarvitset TEKIJÄN.
Pekka 040 939 3398

 

 

 

Selekta Rovaniemi PyryPyry, HR-Koordinaattori
Olen työskennellyt Selektalla maaliskuusta 2017, eli pian 3 vuotta. Vastaan uusien työntekijöiden rekrytoinneista sekä jo työllistyneiden viihtyvyydestä. Samaa työtä olen Selektalla tehnyt myös Helsingissä ja Oulussa. Aiemmin olen työskennellyt muun muassa baaritiskin takana sekä sähköhommissa.
Nykyisessä työssäni parasta on monipuolisuus. Ikinä ei tiedä, mitä huominen tuo tullessaan! Pidän erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta, ja on mielenkiintoista tavata ihmisiä erilaisista taustoista. Parhaat muistonikin liittyvät juuri näihin kohtaamisiin. Hienoa olla vaikuttajana, kun työntekijät viihtyvät Selektalla tai löytävät meidän kauttamme vakituisia työpaikkoja.
Menestystä vuoteen 2020 kaikille! Jos haluat rehtejä töitä, niin rupatellaan lisää!
Pyry 050 468 7334