TIG-hitsaaja

Pirkanmaa, Kangasala Hakuaika: 4.12. - 19.12.2018

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme asiakkaallemme Kangasalle ammattitaitoista

TIG-HITSAAJAA

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta TIG-hitsauksesta. Toivomme hakijoilta vankkaa ammattitaitoa ja osaamista. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenne sekä halu ja kyky oppia uutta. Hitsausluokat eivät ole välttämättömät.

Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvin työstään suoriutuvalla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen (40h/vko), jota tehdään päivävuorossa. Toivomme kuitenkin hakijoilta valmiutta vuorotyöhön. 


Selektan työntekijöille tarjoamme: 
- mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön
- palkkauksen ammattiosaamisen mukaan 
- laajennetun työterveyshuollon
- avustusta turvakorttien uusimisessa

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen ripeästi alla olevan linkin kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/10567573

Voit hakea paikkaa myös soittamalla Sara Saari, 050 4707 181 tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen sara.saari@selekta.fi.

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Siirry täyttämään hakemus

Palveleva asiantuntijamme

Jätä yhteydenottopyyntö +