Hitsaajia Teollisuuteen

Uusimaa Hakuaika: 10.1. - 31.1.2019

Selekta on uranuurtaja teollisuus- ja tuotantoalan henkilöstön rekrytoinnissa ja välittämisessä. Oletpa ammattilainen, aloittelija tai opiskelija, haemme jatkuvasti päämäärätietoisia tekijöitä eripituisiin työsuhteisiin. Kauttamme on rekrytoitu tuhansia eri alojen tekijöitä jo vuodesta 1999 lähtien.

Tällä hetkellä haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle hitsaajia teollisuuden kokoonpanotehtäviin. Jatkoon päässeille haastatelluille järjestetään hitsauskoe.

Tarjoamme sinulle Selektan työntekijänä palkkauksen ammattiosaamisen mukaan, asianmukaiset työvarusteet sekä laajennetun työterveyshuollon. Avustamme myös turvakorttien uusimisessa.

Haetko kenties kokopäivä-, osa-aika- tai kesätyötä? Täytä hakemus 
huolella ja kiinnitä erityishuomiota osaamisesi ulostuontiin. Kirjaa millä välineillä, mitä materiaaleja ja minkälaisissa tehtävissä olet taitojasi käyttänyt. Huomaa, että 
osaamistasi voidaan soveltaa myös muille aloille, esim. rakennusteollisuuteen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä ja muista liittää vakuuttava profiilikuva!

Hitsaajia Teollisuuteen

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

Siirry täyttämään hakemus

Palveleva asiantuntijamme

Jätä yhteydenottopyyntö +