Sähköasentaja

Pirkanmaa, Tampere Hakuaika: 13.3. - 28.3.2019

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme Tampereelle reippaita ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä


SÄHKÖASENTAJIA

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaapeleiden vetäminen sekä muut sähkötyöt. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin reipas asenne sekä halu ja kyky oppia uutta.

Työt alkavat helmikuun aikana ja töitä on alustavasti tarjolla pariksi kuukaudeksi. Hyvin työssään pärjäävällä on kuitenkin mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Selektan työntekijöille tarjoamme:
- palkkauksen ammattiosaamisen ja työkokemuksen mukaan
- asianmukaiset työvarusteet
- laajennetun työterveyshuollon
- avustusta turvakorttien uusimisessa

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Saari, 050 4707 181. Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin sara.saari@selekta.fi. Voit myös soittaa hakeaksesi paikkaa!

Hakemuksen täyttölinkki: http://selekta.likeit.fi/apply/11948527

 

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys. 

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi.

 

Siirry täyttämään hakemus

Palveleva asiantuntijamme

Jätä yhteydenottopyyntö +